تبلیغات
اشپزی ساده و خوشمزه کره ای

سادگی و تازگی

 


تخم مرغ بخار پز کره ای (گرن 


جیم) 



تخم مرغ بخار پز کره ای (گرن جیم) 



  - آکاایران

مواد لازم برای آشپزی آکا

:
تخم مرغ...............................4عدد
پیازچه.............................چند ساقه
نمک.................................مقدار۠ ?
اب................................نصف لیوان

طرز تهیه:
4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .


دسته بندی : غذا ,
تاریخ: 12:18 ب.ظ - دوشنبه 7 مرداد 1392 | نویسنده: -----ARIA-------- |


 

» طرز تهیه دسر های ساده ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» طرز تهیه نوشیدنی طبیعی موخیتو (موهیتو) ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر های میوه ای و شکلاتی ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» تزیین دسر برای جشن تولد ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» طرز تهیه چیز کیک آلبالو ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» طرز تهیه کورن داگ، یک اسنک خوشمزه ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» یک غذای خوشمزه ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر ساده تابستانی ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» طرز تهیه دسر ساده خامه شکلاتی ( چهارشنبه 23 مرداد 1392 )
» مقایسه غذا های کره ( اگه جنبه ندارید نبینید هاااااااا چون تا چند روز غذا نمی خورین) ( سه شنبه 15 مرداد 1392 )
» تورندو (غذایی ساده ) ( سه شنبه 15 مرداد 1392 )
» یازده پیش غذای خوشمزه و ساده ( سه شنبه 15 مرداد 1392 )
» نودل ( سه شنبه 15 مرداد 1392 )
» محبوبترین غذاهای کره ای(جامع) ( سه شنبه 15 مرداد 1392 )
» مرغ کره ای ( دوشنبه 7 مرداد 1392 )

 



ایجاد کننده وبلاگ : -----ARIA--------

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :